Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Valódi lányok valódi képekkel!

Szexbomba

szexpartner szépségverseny

Adatvédelmi nyilatkozat

A szexbomba.call-girls.hu a szexbomba.call-girls.hu alatt futó online szexbomba szépségverseny oldalának üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget.

A regisztráció során megadott személyes adatok

Az egyének adatait a szexbomba.call-girls.hu csak a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő egyének igényeivel kapcsolatban kezeli. Ez az adatkezelés jogszerű, mivel az egyének ebben a minőségükben közszereplők, és ezen túlmutató adatokat a szexbomba.call-girls.hu nem gyűjt, nem tárol és nem ad át másnak. A webhelyen regisztrált tagok személyes adatait a szexbomba.call-girls.hu nem adja ki harmadik személynek, ezeket kizárólag az ügyfelekkel való kapcsolattartásra használja. A hirdetőkről csak az általuk kért és jóváhagyott adatokat jeleníti meg a rendszer a hirdetési oldalon.

A regisztráció során megadott személyes adatokat a rendszer segítségével a felhasználó bármikor helyettesítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését a szexbomba@call-girls.hu címen várjuk; a beérkező kérdésekre kollégánk a lehető legrövidebb idon belül megadja a választ.

Forgalmi adatok:

A portál használata során egyes adatok (böngésző típusa, használt számítógép IP-címe) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minősülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap illetve szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz és az abból a statisztikai célból készült adatokhoz csak az oldal üzemeltetője fér hozzá; azokat előzetes engedélyével és a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulást is jelenti.

 

Szexbombák

LányokeXTReMe Tracker